Blog

Invazie

Jul 24, 2009 - - 0 Comments

Oameni grabiti sau mai putin, in randuri compacte sau rasfirate, tarand un patruped sau un copil. TOTI se indreaptau spre fum(de la mici, concert si ețetera). Zilele Imnului(caci de anul asta s-a zis cu Zilele Valcii...) au adunat majoritatea valcenilor in zona parcului Zavoi sau a stadionului municipal pentru a manca mici(e criza in ultimul timp), a bea bere(la magazin s-a terminat) si a asculta muzica populara(Slava Domnului! ca nu stau aproape pentru a ma polua fonic). E invazie! Eu si doua prietene ne intorceam de la sport, cand... brusc am devenit centrul atentiei - mergeam in sens opus. "Fataaa, esti nebuna? Astia se duc acasa?!". De la pitipoance de oltenia, vanzatoare la butic, femei de serviciu, cocalari la tot mai rarii intelectuali, toti se indreptau agale catre zona mai sus amintita. Odata cu maturizarea capatata am decis sa devin oaia neagra(da, neagra - nu vreau sa sarbatoresc - desigur... bla, bla) si sa nu ma alatur multimii. Pe parcursul anilor am fost furat, patat, calcat in picioare, lovit cu cotu' pe te miri unde pentru o sticla de Cola, enervat si mai sa fiu pus pe gratar in trecere. Distratie placuta celor ce iau parte la nebunie si anul acesta.

Informativ: pe parcurul cele cinci-sase zile se vor desfasura concursuri de placinte(nu stiu daca infulecat sau preparat), concerte(manele - nu intrebati cine, sunt total pe dinafara, Corina, Voltaj, Prometeu, Lavinia, Alin, Antract, poluara), expozitie de masini de epoca, interpretarea imnului national in Parcul Zavoi, expozitie de carte(in zona parcarii de la C.E.C.-ul din centru), zbor cu balon captiv(ce e asta?), etc.

This entry was posted on 11:03 AM and is filed under de azi , informatie , pareri . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: